מודאגת מוטרדת ומאוד רוצה עזרה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/05/2018 | 00:28 | מאת: מלי

שלום רב ביצעתי בדיקת צואה לא מזמן וקיבלתי תשובה-רמה גבוהה מאוד 1.אני מגיעה אלייך ביום שלישי.האם זה מסוכן לחכות עד אז? הרגשתי בחודשיים האחרונים מצבי מחמיר. 2.מה לעשות בינתיים עד,שאגיע אלייך.מרגישה מאוד רע 3.האם אפשר להתאושש מרמה גבוההשכזאת? אני ממש בהלם מהתוצאה

לא ציינת של מה הרמה הגבוהה. אם הכוונה לקנדידה (בצואה) אז אין ממה להתרגש. אין לבדיקות אילו משמעות רבה והאבחנה היא קלינית (לפי תסמינים). כשתגיעי אלי, נברר את הכל.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק