שאלות -תסמינים שונים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/01/2018 | 15:41 | מאת: לי

1) האם קנדידה יכולה לגרום לתחושה של צורך תמידי למתן כאילו שלפוחית השתן מתפוצצת? ורגישות/כאב באיבר המין? ובדיקות השתן ותרביות תקינות 2) האם שתיית חלב ומוצרי חלב מעודדת צמיחת קנדידה?

אכן יכול לגרום אך התיאור שלך "שלפוחית מתפוצצת" פחות מתאים לקנדידה. יש צורך בבדיקה כדי לאבחן הבעיה באופן מדויק יותר. חלב ומוצרי חלב (למעט מוצרי חלב עזים) לא מומלצים כחלק מדיאטת קנדידה אך השפעת הדיאטה בכלל היא אינדיבידואלית ושונה ממקרה למקרה. לא תמיד זה עוזר ובטח לא מחסל את הקנדידה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק