פטרייה שלא עוברת כבר 3 שנים ..

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/07/2017 | 01:44 | מאת: מתוסכלת

שלום אני בת 18 וכבר סובלת יותר מ 3 שנים מפטריה שלא עוברת הייתי אצל הרבה מומחים ניסיתי מלא תרופות דרך הפה . משחות וכדורים ואגינאלים . גילו לי גם חיידק שטיפלתי בו עם אנטיביוטיקה . כל פעם מביאים לי נרות ודרכי טיפול שונים ככה במשך 3 שנים עדיו לא עובר .. הבנתי שאולי זאת קנדידה הלכתי לרופא שמבין בזה הוא הביא לי תפריט מסודר ותמצית צמחים עדין לא עובר ..לא יכולה לקיים יחסי מין מרוב כאבים אני כבר מתוסכלת לא יודעת מה לעשות .. אין לי כבר לאן לפנות אני מרגישה כאילו אין לזה פיתרון ..

קדם כל יש לוודא שאכן מדובר בקנדידה. במילים אחרות יש לבצע אבחון מדויק שכולל פגישת יעוץ עם רופא וייתכן גם בדיקות מסוימות כגון משטח מהנרתיק ו/או בדיקת מחלות המועברות בדרכי מין. באם אכן מדובר בפטרייה, במרפאתנו קיימות שיטות טיפול ייחודיות כגון היפרתרמיה (חימום) ואוזון. שיטות אילו יעילות במיוחד למצבים של דלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל ובמיוחד (אבל לא רק) אם מדובר בקנדידה. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק