הפטריה שחוזרת לעיתים קרובות...

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/02/2017 | 03:23 | מאת: אור

שלום.בת 34 לפני כ3ימים התחילה לי בעירה באזור הפות והבנתי שזה פטריה שחוזרת לי כל כמה זמן...רציתי לדעת האם יש טיפול אחר טיפול מנעתי כי סובלת מזה לעיתי קרובות..אני ביום השלישי לאגיסטן נרות ומשחת הידרואגיסטן..ומרגישה שלא ממש עזר עדיין שורף..יש אפשרות לעוד סבב של נרות?

יש אפשרות לעוד סבב של נרות או שניתן לעלות בדרגה לטיפול בכדורים (לחוד או בשילוב עם נרות). כל זאת בהנחה שאכן מדובר בפטרייה. לא ציינת אם עברת בירור כלשהו. באם הדלקת בנרתיק חוזרת ולא מגיבה לטיפול, רצוי לעשות בירור מקיף (כגון משטח, בדיקת STD - מחלות המועברות בדרכי מין) ולשלול גורמים נוספים. במרפאתנו קיימים אמצעים יעילים לטיפול בדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל, כגון טיפול בהיפרתרמיה ואוזון. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק