פצע מוגלתי בשפה החיצונית

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/02/2017 | 15:46 | מאת: יודית

שלום וברכה, יש לי פצע שהולך וחוזר בחודים האחרונים במיקום מדויק על השפה הימנית החיצונית.. הפצע בהתחלה היה מופיע כבליטה קטנה וכואבת במגע ואח"כ נעלם. אך החודש ולפני כחודשיים הוא התפוצץ וירד ממנו טיפה דם ומוגלה. האם זה מדאיג? ממה הפצע עלול לנבוע? תודה!

ככל הנראה מדובר באבצס, שזהו זיהום עם הצטברות מוגלה במקום סגור שיכול להיפתח ולהתנקז מעצמו אך לעתים מצריך ניקוז כירורגי וייתכן שגם טיפול אנטיביוטי. מציע לפנות לרופא הנשים שלך לבדיקה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק