שאלה ....

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/11/2014 | 13:32 | מאת: איריס

יש לי כבר במשך זמן רב הפרשות באלה מוזרות עם ריח רע, אז כשדיברתי עם חברה על זה היא אמרה שאולי יש לי פטריה וכדאי לי ללכת לרופאת נשים. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יכולה לתת לאדם זר להסתכל במקום אינטימי כזה ואני גם בתולה אז אני ממש מפחדת. יש סיכוי שפשוט אני יכולה לקנות איזה תרופה או משחה בלי ללכת לרופא? :\

02/11/2014 | 17:34 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ניתן כמובן לעשות אבחון מדויק דרך האינטרנט אבל אם יש לך ריח מאוד לא טוב סביר יותר שזהו מצב הנקרא וגינוזיס חיידקית ולא פטרייה (אם כי יכולים להיות גם שניהם ביחד). בווגינוזיס מטפלים באנטיביוטיקה ובכל מקרה יש צורך במרשם. רצוי לגשת לרופא נשים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק