גוון כהה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

03/03/2014 | 23:33 | מאת: משה

שלום דוקטור ותודה רבה על התשובות. אשמח לדעת האם זה תקין שכשבוע לאחר ניתוח וריקוצלה - האשכים בגוון כהה מעט סגלגל? שוב - תודה

שלום רב, גוון כהה לאחר ניתוח יכול להיות שטף דם קטן. אם אכן מדובר בשטף דם קטן - הוא יספג במהרה ולא מהווה בעיה כלל. בוודאי ששטף דם קטן - לא יפגע בתוצאות הניתוח. אני, כמנתח - הייתי שמח אם המנותח היה מתקשר ואפילו שולח לי תמונה של שק האשכים. תוך דקות אפשר לקבל חוות דעת מיקצועית שאכן אין מקום לדאגה. במקרים של ספק - אני מבקש מהמנותח להגיע אלי לבדיקה על מנת שאוכל לבחון את איזור הניתוח ולודא כי הכל כשורה. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים