גוש באשך שמאל

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

22/01/2014 | 23:53 | מאת: אנונימי

בימים האחרונים יש מין גוש באשך השמאלי שלי ואני לא חש בכאב לפעמים זה גורם לאי נוחות אבל כאב חד אני לא מרגיש אשמח אם תוכל לעזור לי

שלום רב, אנוחנו מתיחסים ברצינות רבה לגושים באשכים שכן גוש באשך עלול להיות סרטן האשכים. לא כתבת בן כמה אתה. גושים ממאירים באשכים נפוצים יותר בגברים צעירים. אם אכן מדובר בסרטן האשכים - הזמן הוא קריטי: ככל שהאבחנה מהיר יותר, כל הטיפול קל יותר עם סיכויי החלמה טובים יותר. אם לא מדובר בסרטן האשכים - אם מדובר למשל בוריקוצלה - אז ודאי שאין כל חפזון לאחבחן ולטפל. לסיכום: רוץ להבדק אצל רופא - רופא משפחה או אורולוג, כבר מחר. בריאות שלמה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים