פרווירון

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

03/12/2014 | 13:56 | מאת: צבי

קיבלתי פרווירון מיכיון שזריקות טוסטרון לא עזרו ולאחר שבוע וחצי כשזה התחיל לעזור קיבלתי כאבים ברגליים והרופא הורה לי להפסיק האם ידוע התופעה של כאבים כתוצאה מפרווירון האם יש לזה תחליף ומה יכולה ליהיות הסיבה שלמרות שהטסטורון מספיק גבוה ובכל זאת הטסטורון החופשי לא עובד כפי שהבנתי הפרווירון מעלה את הטוסטסטרון החופשי תודה

שלום רב, לצערי הפורום עוסק בוריקוצלה ולכן אני מנוע לענות על שאלות בנושאים אחרים. אנא פנה לפורום תפקוד מיני. http://www.doctors.co.il/forum-935/ בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים