דליות

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

11/11/2014 | 13:45 | מאת: דן

שלום רב, בן 69 בריא,באולטרסאונד יתגלה בצד ימין בקע בגודל 3 ס"מ , וכמו כן משמאל דליות בגודל 0.4 ס"צ מה עושים? ומה זה הדליות הללו. תודה

שלום רב, דליות הן ורידים מורחבים שאינם תקינים. כאשר הן מופיעות באשך - הן עלולות לגרום להפרעה בתפקודות ועיקר הבעיה היא לרוב בעיית פוריות. אם אינך מתכנן הרחבת המשפחה - לא הייתי ממשיך ברור או טיפול בנושא. לעומת זאת - הייתי פונה לרופא כירורג על מנת לברר האם יש צורך בטיפול ניתוחי בבקע. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים