בדיקת וריקוצלה כשהאשכים מכווצים

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

26/10/2014 | 13:53 | מאת: אלון

שלום רב. לפני כמה חודשים נמצאה אצלי וריקוצלה בדרגה 1-2. לאחר כחודש בערך, החלו אצלי כאבים שבעקבותם הופנתי לבדיקת אולטרסאונד אשכים. היום ביצעתי את הבדיקה, ובבדיקה עצמה האשכים היו מכווצים ולא רפויים. רציתי לדעת האם זה יכול לשנות את תוצאות הבדיקה באיזושהי צורה, כך שאולי לא תמצא וריקוצלה במצב הזה. דבר נוסף: בשבועיים האחרונים הכאב באשכים כמעט ולא מורגש. האם זה הגיוני במצב של וריקוצלה? תודה מראש!

שלום רב, שק אשכים מכווץ - לא אמור להשפיע על תוצאות הבדיקה. כאבים באשכים, בין אם הם נובעים מוריקוצלה או לא, עלולים אכן להופיע לסרוגין. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים