כאבי ביצים מפשעתייים

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

16/09/2014 | 13:11 | מאת: שימי אטיאס

אני חייל כבן 19 לפני כ- 4 ימים התחילו לי כאבים באזור הביצים, לאחר יום יומיים נפיחות קלה באזור הבטן התחתונה באזור הבקע ( עברתי ניתוח בקע לפני כ11 שנים) כאבים חוזרים ונשנים כל כמה זמן באזור ובמיוחד לאחר מאמץ , מה יכולה להיות הסיבה ? ואם אסור לי לבצע פעילות מאומץ וכן אם יש חשש למשהו. בדחיפות תודה

שלום רב, על פניו, לא הייתי קושר את הכאבים לניתוח שכן הניתוח היה לפני זמן רב. הייתי פונה לרופא היחידה, על מנת שיבדוק את האשכים, יבדוק את המפשעות ואת כל איזור הכאב. יכולות להיות סיבות שונות לכאב: בעיה באשך עצמו, בעיה במפשעה או בחבלי הזרע או כאב מקרין ממקור אחר. בברכה, ד"ר רענן טל.

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים