סינוס פילונידלי ווריקוצלה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

07/09/2014 | 19:39 | מאת: ירון

שלום רב ד"ר רענן. אני סובל מ-סינוס פילונידלי ללא אבסס כבר הרבה שנים. לא כואב לי הפצע. שאלתי היא האם יכול להיות שהפצע הנ"ל ישפיע ויגרום לכאבים באשכים? אובחנתי כסובל מוירוקצלה קלה באשך שמאל ללא היפוך זרימה בוולסלבה. אני סובל כבר שנה מכאבים באשך שמאל כולל תחושות לחץ ואי נוחות בשני האשכים. האם שמעת פעם על דבר כזה? האם נתקלת במקרה כזה? תודה מראש

שלום רב, לא סביר שוריקוצלה קטן ללא היפוך זרימה יביא לכאב משמאל ולתחושת אי הנוחות משני הצדדים. לא ידוע לי על קשר ישיר בין סינוס פילונידלי לכאבי אשכים. אם הסינוס אינו כואב - ודאי של מדובר בכאב מוקרן מהסינוס. צריך להתחיל את ההערכה של כאבי האשכים מהתחלה - ולחפש סיבות נוספות מלבד הסינוס והוריקוצלה. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים