פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

29/05/2014 | 18:59 | מאת: ניר

שאלתי היא כמה זמן לאחר ניתוח וריקוצלה אפשר לחזור לאימוני שחייה ,שאלה נוספת היא אובחנה אצלי ורקוצלה באשך שמאל ולאחרונה אני חש כאבים באשך ימין האם זה בגלל הוריקוצלה?

שלום רב, כעקרון, ניתוח לחזור לאימוני שחיה לאחר כ- 3 שבועות, לאחר שהפצע הניתוחי סגור לחלוטין ואיזור הניתוח החלים. כל זאת בהנחה שלא היו סיבוכים במהלך הניתוח או לאחריו. עם זאת, הייתי שואל את הרופא המנתח מהי דעתו בנושא - לפני שהייתי מחדש את הפעילות הגופנית. לשאלתך השניה - וריקוצלה לרוב אינו גורם לכאב. אם הוא גורם לכאב - הכאב הוא רק בצד בו קיים הוריקוצלה ולא בצד הנגדי. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים