בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

19/12/2013 | 16:25 | מאת: מור

היי, אשמח לחוות דעתך לגבי בדיקת הזרע של בעלי. complete liquification - normal color- normal viscosity- normal sperm agglunation - no volume - 2.4 ml ph- 8.4 total motility - 1 hr 30 4 hr 30 progressive - 1 hr 25 4 hr 20 non progressive - 1 hr 5 4 hr 10 immotile - 1 hr 70 4 hr 70 vitaliity - 1 hr 65 4 hr sperm concentrtion - 40 million total sperm number -96 million total motile sperm number - 28.8 million normal forms - 2% pyriform - 10 tapered heads - 4 amorphous - 78 round head- 6 fructose - megr/ ml 1200 megr/ml peroxidase- positive WBC < 1 million /ml תודה רבה!

הריכוז תקינה, התנועתיות והמורפולוגיה קצת ירודים... הערכת פוריות היא הרבה יותר מפענוח ספיר תזרע...

20/12/2013 | 07:58 | מאת: מור

היי ד"ר, תודה על תגובתך. יש בדיקות נוספות שעליו לעשות? אגב, לי נאמר שיש לי שחלות פוליציסטיות אבל עשיתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות.

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים