כתמים אדומים בחיך העליון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

14/06/2015 | 18:15 | מאת: נעמי

שלום בתי בת שנתיים וחצי לפני כשבועיים השתילה נורא לדברי הרופא זוהי ברונכית , קיבלה אנטיביוטיקה שלא עזרה. ביום ששי התלוננה על כאב אוזן הרופא אכן אמר שיש לה אוזן וגרון ושוב קיבלה אנטיביוטיקה. העניין הוא שהיום שוב היינו אצלו מאחר ויש לה כתמים אדומים/כתומים בחיך העליון וכתם אחד בחיך הצדדי היא בוכה מאוד ואומרת שכואב לה. הרופא טוען שזה סוג של דלקת שעלתה מהגרון ונתן לה ספריי SOS ואדוויל להרגעה. האם יתכן שזו דלקת/ פטריה?? ללכת לחוות דעת נוספת? תודה רבה

נעמי, לפי התיאור שלך לא סביר להניח שמדובר בפטריה .פטרת בלוע נראית כחיפוי לבן , ואת מתארת נגעים נקודתיים אדומים/ כתומים. קשה לי לדעת במה מדובר- האם באפטה או בנגע אחר. נראה לי שכרגע טיפול להורדת הכאבים ומעקב זה צעד נכון.

24/03/2017 | 06:17 | מאת: אשר מרגי

מה זה כתמים הדומים על ליחך העלון של הפה

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים