CMV לאחר דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

24/01/2019 | 23:04 | מאת: לב

הילדה שלי בת שנה ו 5 חודשים. אחרי שובע חום 39-40 לקחנו אותה למיון והתגלה בצילום שיש לה דלקת ריאות. אחרי יומיים אישפוז ואנטמביוטיקה, שוחררנו עם מרשם למוקסיפן ל5 ימים. יום למחרת הילדה שוב העלתה חום, וחזרנו לבית חולים, לאחר צילום ובדיקות דם ראו שדלקת הריאות השתפרה, אך אישםזו למעקב ולאחר יום שיחררו. כשהגענו הביתה התקשרו להגיד שמצאו בדם cmv. עכשיו(לילה) הילדה שוב העלתה חום. האם זה תסמין רגיל של cmv? יש מה לעשות?

שלום, בניסיון להבין את סיפור מחלתה של ילדתך , אני מניחה שמצאו נוגדנים לCMV בדם. במחלת הנשיקה מCMV לעיתים יש חום ממושך , אולם פחות אופייני חום שעולה ויורד לסירוגין. לדעתי, יש לחזור לבדיקת הרופא המטפל.

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים