תולעים- הסיפור שאינו נגמר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

09/01/2019 | 12:34 | מאת: נירית

שלום, בתי בת ה 8 סובלת מזה כבר 4 שנים מהופעת תולעים, פעם בחודש וחצי מופיעה תולעת ותמיד בנרתיק, מקבלת ורמוקסים שכלל לא עוזרים, כל חודש וחצי זה חוזר חלילה, כתוצאה מכך סובלת גם מהפרשות מרובות וריח לא נעים בפות, איך נפטרים מהצרה הזו ? תודה

לצערי, אין תרופות נוספות פרט לוורמוקס לטיפול בתולעים. יש להקפיד לתת לכל המשפחה טיפול בו זמנית, ולאחר הטיפול לכבס את כל המצעים בבית. יש מספר צורות טיפול - טיפול חד פעמי, טיפול ל3 ימים , או שני טיפולים בהפרש של 10 בניהם , והדעות חלוקות מה היעילת ביותר - בכל מקרה שווה לנסות צורת טיפול שונה ממה שטיפלת , ויש הרבה "תרופות סבתא" שאינן מוכחות ואני לא יכולה להצדיק או לשלול אותן. הרבה פעמים ילדים נדבקים מאחרים שבגן כל פעם מחדש , אכן לא נעים , אבל לא מסוכן

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים