דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

14/01/2016 | 15:05 | מאת: מתעניינת ברפואה

שלום רב דוקטור ! מתנצלת על השאלה אך פשוט אני רוצה לדעת למה מתכוונים כי פשוט זה מבלבל אותי . חיפשתי וקראתי באינטרנט לפני שפניתי אלייך אך מעדיפה לשמוע ממך . מה ההבדל בין מצוננת ,מקוררת ומנוזלת ? אודה לך מאוד על תשובתך . בברכה ! מתעניינת ברפואה

מצוננת/מקוררת/מנוזלת ערב טוב, כל המושגים שהזכרת אינם מושגים רפואיים אלא עממיים. בדקתי במילון ואין הבדל בין מצוננת למקוררת ואם כך לא למנוזלת- הכוונה הרפואית בכל המקרים הללו היא שיש דלקת של דרכי נשימה עליונות שבאה לידי ביטוי בנזלת עם או בלי שיעול ותחושת גודש .

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים