מחלת הנשיקה אצל ילד בין שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

03/08/2017 | 21:15 | מאת: סבתא מודאגת

נכדי בין שנתיים וחצי חלה במחלת הנשיקה ובנוסף גם דלקת גרון עם סטרפטוקוקוס. אחרי שבוע כבר אין לו חום אבל הוא מזיעה בצורה קשה גם המנוחה. האם זו תופעה שכיחה במחלה זו או שיש צורך לפנות לבירור דחוף . תודה רבה על תשובתך

לסבתא המודאגת, הזעה יכולה להיות סימן למחלת הנשימה, אולם למחלות אחרות גם. אני לא חושבת שצריך "לרוץ" לרופא , אולם כדאי ללכת לרופא שיתרשם מהילד , וישקול לקחת בדיקות דם לפי מצבו. בברכת בריאות שלמה, דר גילת לבני

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים