שכיבה על הבטן

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

03/12/2013 | 07:21 | מאת: דלית

שלום, בתי בת 4 חודשים, עד לפני כשבוע שכבה על הבטן עם האמות על המשטח והחזיקה את הראש כך בצורה יפה ולפרק זמן ארוך יחסית, היא הצטננה מעט ויום שלם לא שמתי אותה על הבטן, לאחר מכן ראיתי שהיא מרימה ידיים ורגליים באוויר כשאני משכיבה אותה על הבטן וקשה לה להחזיק את עצמה לפרק זמן ארוך יותר מ2-3 דק' בצורה זו. מה ניתן לעשות? האם זה קשור לאותו יום שלא שהתה על הבטן כלל? תודה.

04/12/2013 | 08:11 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

לפי מה שאת מתארת נראה שבתך פשוט השיגה אבן דרך התפתחותית חדשה. יום בו לא מניחים את התינוק על הגחון לא יכול לגרום לרגרסיה בהתפתחות. בכל אופן במידה ועולות ספקות תוכלו להגיע לאבחון פיזיותרפיה בו אוכל להסתכל על כל מגוון התנועות של בתך ולהדריך אותך. בהצלחה! אילית דוברובסקי- פיזיותרפיסטית נוירו-התפתחותית

מנהל פורום התפתחות הילד