מעקב cmv מולד

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

24/02/2014 | 00:39 | מאת: רועי

שלום תינוקת עם cmv מולד, בגיל 3 שבועות עברה בירור שכלל: us מוח - תקין בדיקות דם - תקינות בדיקת עיניים - תקין בדיקת abr - תקין בדיקה פיזיקלית אצל רופא מומחה - תקין מה ההמלצות המקובלות במקרה כזה? אלו בדיקות נדרשות לצורך מעקב? (הומלץ רק על בדיקת abr כל 3 חודשים) האם יש צורך בבדיקות חוזרות של עיניים - us - בדיקות דם. תודה

27/02/2014 | 08:40 | מאת: ד"ר דורון רול

רועי בוקר טוב, הפורום עוסק בגדילה והתפתחות ולא במעקב אחרי מחלות ילודים וילדים, ולכן צר לנו אך לא אנו הכתובת.

מנהל פורום התפתחות הילד