גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

04/02/2014 | 08:50 | מאת: ליזה

04/02/2014 | 09:25 | מאת: ליזה

שלום בתי בת 3 ורבע. גמולה מזה 9 חודשים מחיתולים ביום. מסרבת לעשות קקי בשירותים או בסיר. עברנו איתה כמה נסיונות למעבר שלא צלחו. המצב כרגע הוא שהיא מבקשת חיתול ממש לפני שהקקי יוצא. כמו כן - אנחנו משתמשים בחיתולים גם בלילה והיא קמה עם חיתול מפוצץ בפיפי.. ברור שהיא בלחץ מזה.. אבל איך ניתן בכל זאת, בצורה לא מלחיצה להעביר אותה לשימוש קבוע ובלעדי בשירותים. תודה

04/02/2014 | 12:50 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

שלום, הפורום עוסק בהתפתחות הילד בתחומי הגדילה, התפתחות שפה וכו'. בעיות גמילה אינן חלק ממסגרת הפורום. אם הינך מעונינת בייעוץ בגמילה מחיתולים, את מוזמנת לפנות למרכז שלנו בכל שעות היום ונשמח לעזור. 03-6007077.

מנהל פורום התפתחות הילד