ניתוקים קצרים מדי פעם

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

03/02/2014 | 16:14 | מאת: יאיר

שלום בני בן 3 והוא מדי פעם, בעיקר במעבר ממקום למקום, מסיטואציה לסיטואציה אבל לא רק.. הוא מעין מתנתק מהסביבה וממש לא שם לב שפונים אליו גם אם למשל מציעים לו משהו שהוא מאוד אוהב (שוקולד וכדומה), במצב זה גם אם מנופפים לו ביד מול הפנים הוא לא מגיב, כאילו שקוע במחשבות, בוהה, ואז לפתע "מתעורר" כאילו כלום לא קרה. ה"ניתוק" הזה יכול להיות 10 שניות, לעתים יותר אם זה כאשר הוא שקוע בטלוויזיה. חשוב לציין שהמצב בבית אינו רגיל בעקבות מצב בריאותה של אמו ויש לו הרבה פחות "שעות אמא" והרבה יותר "שעות סבתא"

04/02/2014 | 14:24 | מאת: יאיר

שלום אני עדיין ממתין להתייחסות מצדכם לגבי המקרה שציינתי. האם סביר להניח שזאת תגובה מעין פוסט-טראומטית למצב בבית או שזה נשמע יותר משהו פיזי-אורגני?

05/02/2014 | 10:40 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

שלום ותודה על פנייתך, לאחר התייעצות עם נוירולוגית הילדים של המרכז אנו ממליצים לך לפנות בהקדם לבדיקה אצל רופא הילדים ולתאר את ההתנתקויות. מומלץ לבצע בדיקה נוירולוגית ובדיקת EEG. בברכה, מומחי מיבאל'ה - מרכז התפתחות בפיקוח רפואי

מנהל פורום התפתחות הילד