כניסה לגן עירוני

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

23/01/2014 | 09:38 | מאת: ימית

שלום, ביתי בת 2.3 שנים, כיום במסגרת משפחתון פרטי. בספטמבר עתידה להיות בת שנתיים ועשרה חודשים, אני מתלבטת האם היא מתאימה להשתלבות בגן עירוני. יחד עם זאת, ברור לי כי עדיין מוקדם מעט לקבוע. ברצוני לשאול האם ישנו גוף/מומחה פרטי/ציבורי שיכול לסייע ולייעץ בעניין זה. תודה

26/01/2014 | 19:07 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

ימית שלום, אנו ממליצים להתייעץ עם הגננת במשפחתון שמכירה אותה. בנוסף, מומלץ להתייעץ עם פסיכולוגית התפתחותית שתוכל לסייע לכם בנושא. נשמח לתאם פגישה ב 03.600.7077. בברכה, צוות מומחי מיבאל'ה

מנהל פורום התפתחות הילד