התעורריות בבכי היסטרי מהשלבים הראשונים של השינה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

08/01/2014 | 12:12 | מאת: יהודה

שלום , בני בן 3.8 שנים , מגיל כמה חודשים היה מתעורר בצרחות נוראיות שנמשכות כמה דקות . בהתחלה חשבנו שמדובר בגזים , אבל כשהדבר נמשך עד היום אומנם בתדירות מאוד נמוכה הבנו שמדובר על משהו אחר (בעתת לילה). לאחרונה בחודשים האחרונים הבחנו שכאשר הוא הולך לישון מוקדם יחסית ומעירים אותו בטעות בתחילת השינה שלנו (כשעתיים שלוש מרגע ההירדמות ) הוא קם בבכי היסטרי נוראי שנמשך כמה דקות , נראה כמי שמבועת מההתעוררות. שאלתי היא האם התופעה הזו מוכרת לכם ? מה המשמעות שלה ? מה צריך לעשות ? שוב אציין שמדובר רק בשלבים הראשונים של השינה ולא התעוררות של לקראת בוקר, וחוץ מזה הילד בריא לחלוטין מכל הבחינות . תודה מראש

08/01/2014 | 14:13 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

שלום ותודה על פנייתך, הפורום עוסק בהתפתחות הילד בתחומי הגדילה, התפתחות שפה וכו'. בעיות שינה אינן חלק ממסגרת הפורום. אם הינך מעונין בייעוץ שינה, אתה מוזמן לפנות למרכז שלנו בכל שעות היום ונשמח להפנות אותך ליועץ הרלוונטי 03-6007077. בברכה, מומחי מיבאל'ה - מרכז התפתחות בפיקוח רפואי

מנהל פורום התפתחות הילד