גיל הליכה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

07/01/2014 | 10:23 | מאת: shirly

ביתי בת שנה וארבעה חודשים , מפותחת מאוד מבחינה מוטורית , ממש לפי הספרים אבל,,, היא עדיין לא הולכת יש לציין שהיא עומדת מספר שניות ופוחדת להערכתי יש לה פחד , איך ניתן לעודד אותה , האם זה מעורר דאגה?

07/01/2014 | 20:14 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

שלום לך, בגיל שנה וארבעה חודשים למעלה מ-90% מהתינוקות כבר הולכים. לא נשמע שצריך להיות מודאגים בגלל ההתפתחות הטובה שלה בשאר התחומים, אבל בהחלט הייתי קובעת פגישת הדרכה ממוקדת עם פיזיותרפיסטית התפתחותית לבדוק מה יכול לסייע לה להתחיל בגילוי ההליכה...וכן, היא צודקת, זה לא פשוט וקצת מפחיד, אך אם היכולת המוטורית שלה תהיה טובה יותר, היא תוכל לסמוך על עצמה גם בהליכה. בברכה ושיהיה שבוע נעים, מעין ריבקס – פיזיותרפיסטית התפתחותית מיבאל'ה - מרכז התפתחות בפיקוח רפואי

מנהל פורום התפתחות הילד