פעוטה בת שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

01/01/2014 | 10:14 | מאת: שלי

ביתי בת שנה ותשעה חודשים ובני בן 8 חודשים, שנה שעברה לפני שבני נולד, ביתי הייתה במסגרת של משפחתון של חמותי עם עוד ילדים והשנה אין עוד ילדים וחמותי שומרת במהלך היום רק על ביתי ובני. האם זה בסדר שבגיל הזה ( שנה ותשעה חודשים) היא לא נמצאת עם עוד ילדים בני גילה ורק עם אחיה הקטן או שזה יכול לגרום להפרעה בהתפתחות? תודה

02/01/2014 | 11:30 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

שלום רב, אין הכרח להכנסת הילדה למסגרת אך אין ספק שסביבה של ילדים בני אותו גיל (פחות או יותר) מעשירה את הילד.

מנהל פורום התפתחות הילד