התפתחות ראיה בגיל חודש

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

16/12/2013 | 13:00 | מאת: מיכאל

שלום דר, ראשית, שלחתי את ההודעה כתגובה להודעה קיימת בטעות. אז אני כותב שוב כהודעה חדשה. יש לי תינוק בגיל חודש וארבעה ימים, הבעיה היא, שהוא לא מגיב או ממקד את הראייה לחפץ (אפילו אדום) שמעמידים קרוב אליו, ולא מזיז את העיניים לעברו כשמזיזים אותו. כמו כן, כשמדברים אליו הוא לא מסתכל - הוא לא ממקד את העיניים למדבר. האם זה חריג? מה ניתן לעשות? תודה רבה לתגובה זה דחוף

16/12/2013 | 17:53 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

לאור מה שאתה מתאר עליך לפנות לרופא הילדים בקופה לבדיקה מקיפה והתייחסות דחופה לסימנים שהעלת. בברכה, ד"ר אורלי נקר- רופאת ילדים ונוירולוגית ילדים מיבאל'ה - מרכז התפתחות בפיקוח רפואי

מנהל פורום התפתחות הילד