זחילה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

11/12/2013 | 12:37 | מאת: מורן

האם עלי לפנות לייעוץ לאור העובדה שבתי בת התשעה חודשים זוחלת גחון בלבד? בטיפת חלב לא קיבלתי תשובה ברורה. מה לדעתך? תודה מראש

11/12/2013 | 18:56 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

שלום מורן, התייחסות להתפתחות-עיכוב של תינוק כוללת התייחסות רב תחומית. אשמח לדעת האם בתך מתהפכת מגב לבטן ומבטן לגב? האם היא ניידת בצורה המאפשרת לה להגיע לדברים שמסקרנים אותה ברחבי הבית? האם היא מתיישבת בכוחות עצמה? האם כשמושיבים אותה, היא יושבת ישיבה יציבה? ולא פחות חשוב: מה התפתחותה בשאר התחומים?(סקרנות, תקשורות, מוטוריקה עדינה, אכילה עצמאית). אשמח לנסות לענות ברגע שתשלימי לי את המידע החסר. בברכה, מעין ריבקס – פיזיותרפיסטית התפתחותית מיבאל'ה - מרכז התפתחות בפיקוח רפואי

מנהל פורום התפתחות הילד