בת חמישה חודשים עם היקף ראש קטן

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

04/05/2016 | 13:23 | מאת: נופר

שלום, הבת שלי בת חמישה חודשים שוקלת 6170ת אורך 61 סמ והיקף ראש 39 סמ. התפתחות תקינה לחלוטין מושיטה ידיים מחייכת ללא הפסקה כשעל הבטן עושה סיבוב ציר עדיין לא מתהפכת לבד. האם אני צריכה לדאוג מכך שהיקף הראש שלה קטן (עדיין לא נסגר המרפס) תודה רבה נופר

נופר שלום אין לי את עקומות הגדילה לפני. לרב רופא הילדים יש ממוחשב גשי לרופא שיקח שוב מדידות אם אכן יש סטיה מהעקומה מקובל לעשות מעקב מדידות. הרופא ינחה אותך.

מנהל פורום התפתחות הילד