ריצוד אורות הטלויזיה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

24/02/2016 | 22:14 | מאת: קרן

שלום רב, יש לי בן מתוקי בן חודשיים והוא ישן איתנו בחדר השינה גם בגלל הגיל וגם מפאת מקום בבית, יש לי טלויזיה בחדר שאנו צופים בטלויזיה בערב/בלילה כשהאור בחדר כבוי וכך גם יוצא שאורות הטלויזה מודגשים יותר. רציתי לדעת מה ואם בכלל נוצר איזשהו נזק או שלא לתינוקי כשהטלויזיה דולקת והוא בחדר כשהוא ישן או ער. תודה

ילד עד כיל שנה עדיף למנוע מחשיפה לטלויזיה לכן כדאי למנוע חשיפה זו כשער כשישן אין לי מספיק אינפורמציה.

מנהל פורום התפתחות הילד