הוצאת לשון אצל תינוק

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

13/01/2016 | 16:45 | מאת: לירון

שלום, בן 3 חודשים התחיל בשבוע האחרון להוציא את הלשון בזמן עירות, עושה זאת הרבה כאשר הוא "משחק" ו"מדבר". הוא בהנקה מלאה, עולה יפה במשקל, מגיב לגירויים והתחיל עכשיו גם לשלוח ידיים לחפצים. מצאו לו לקות שמיעה קלה בעקבות נוזלים באוזניים. האם יש משמעות להוצאת הלשון? האם זו תופעה רגילה? תודה

אמא יקרה ציינת שתינוקך מוציא לשון החל מהשבוע האחרון. יתכן ויש פצע בלשון, לעיתים יש פטריה לבנה על הלשון מההנקה. אם התופעה ממשיכה כדאי להראות לרופא הילדים אולי ימצא הסיבה. בהצלחה חגית

מנהל פורום התפתחות הילד