סגירת כף היד

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

02/01/2016 | 19:55 | מאת: גילי

שלום, שמתי לב בימים האחרונים כי בני, בן השנה וחודשיים הרבה פעמים סוגר את כף ידו הימנית בעיקר (לאגרוף). עליי לציין כי הוא מפותח מאוד ואין שום בעיה. נראה לי פשוט מוזר שמנח היד סגורה הרבה פעמים .

גילי שלום נסי כשהיד מאוגרפת להושיט משחק ליד ימין ולראות איך מגיב האם פותח האגרוף ותופס המשחק? אם כן המשיכי להתמיד ולגרות יד זו לאחיזה כשמאוגרפת. לא לפתוח הכף יד באופן פאסיבי . אם לאחר שבועיים תרגול עדיין היד מאוגרפת מומלץ להראות לרופאת הילדים.

מנהל פורום התפתחות הילד