בכי

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

02/11/2015 | 12:47 | מאת: ראניה

שלום לפני 8 חודשים נולדה לי ילדה ומאז בן השש שלי צמוד אלי כמו דבק והוא בוכה אם אני עוזבת אותו , זה לא הפריע לי לפני כי אני מבינה שזה תהליך לא קל בשבילו. תינוק חדש אך זה התחיל להפריע כי כאשר אני לוקחת אותו לחבר הכי טוב כאשר אני יוצאת הוא משתולל בבכי עד שאני חוזרת ולוקחת אותו איתי, והחבר שלו התחיל לכעוס עליו וזה מפחיד אותי כי אני לא רוצה שהאישיות שלו והבטחון העצמי והצד החברתי יתערערו. מה עלי לעשות??? תודה

ראניה שלום לידיעתך אינך לבד ורבות קורה שכשנולד אח חדש במשפחה הילד הבכור עובר משבר. יש שמתגברים ויש אחרים שלוקח זמן. ראשית עליך להיות רגועה ולהראות ולהקרין זאת. הצעתי לפנות זמן איכות בו את והבן הגדול מבלים יחדיו מבלי נוכחות התינוק שיהיה בזמן זה בהשגחת מבוגר אחר. עשי זאת בזמן קבוע אחת ליום או יומיים שעה שקטה לשניכם. אם לאחר כשבועיים אין הטבה בהתנהגות הילד בקשי ייעוץ ניתן לקבל זאת גם בקופת חולים. בהצלחה

מנהל פורום התפתחות הילד