תנועות סטריאוטיפיות

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

21/04/2024 | 14:37 | מאת: שלמה

בתי החל מגיל שנתיים החלה לעשות באופן חוזר תנועות של פינסתור בידים תוך כדי לקיחת הדיים לצדי הגוף יחד עם הוצאת לשון ועוות בפרצוץ למשך כמה שניות לקחנו אותה לנירולוג שאמר שזה תנועות סטריאוטיפיות וברגע שהיא תגדל נסביר לה להפסיק וזה יעבור... בתי היום בת 5 ושום דבר לא עבר. וגם שאנחנו מסבירים לה היא מפסיקה אבל אחרי כמה דקות חוזרת לכך... ולפעמים היא מתעצבנת למה רק לי יש את הדבר הזה ולאחים שלי אין... האם יש דרכי טיפול שיכולים לעזור לה? והאם מנסיונכם הדבר הזה חולף בשלב כל שהוא?

שלום רב מציעה לצלם בסרטון הסיטואציה להראות לרופא הילדים ולהתייעץ שוב עם נוירולוג. חשוב שהרופא יראה הסרטון .

מנהל פורום התפתחות הילד