גמישות יתר בת כמעט 4

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

10/01/2024 | 05:53 | מאת: מילי

לבת שלי יש גמישות יתר. טופלה בהתפתחות הילד תקופה קצרה עד שהתחילה ללכת בגיל שנה וחצי .התפתחות תקינה כמו גם מוטוריקה עדינה. הגננת ציינה לאחרונה שהריצה שלה קצת איטית.אני תוהה אם זה קשור והאם יש ספורט שמומלץ בגמישות יתר לחיזוק השרירים. תודה

שלום רב אין טיפול לגמישות יתר זו הכתבה גנטית. לא ציינת הגיל שלה. חשוב שתעסוק בפעילות גופנית מותאמת לגילה. אם עולה קושי מומלץ לפנות להערכה של פיזיותרפיסטית התפתחותית .

מנהל פורום התפתחות הילד