התפתחות ילד בגיל שנתיים ושמונה חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

06/12/2013 | 20:44 | מאת: לינה

שלום רב.אני מעוניינת לדעת מה מצופה לדעת לילד בגיל שנתיים ו שמונה חודשים.אני מבינה שכל ילד וההיתפתחות שלו,אבל אשמח אם תיפרטי לי בערך מבחינת שפה,מוטוריקה וכו. תודה רבה. לינה

09/12/2013 | 08:18 | מאת: ד"ר דורון רול

לינה בוקר טוב, את הצפי ההתפתחותי הרגיל לכל גיל ניתן לראות בלוח מתאים המצוי בכל טיפת חלב ובכל אתר ילדים. אנו כאן באים לענות על בעיות במקרים פרטיים, וכפי שאמרת, התפתחות כל ילד שונה. אם יש לך ספק לגבי שלב זה או אחר בהתפתחות ילדך - כתבי ספציפית וננסה לעזור.

מנהל פורום התפתחות הילד