ריצוד עיניים גיל 3 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

26/09/2023 | 02:15 | מאת: מילה

ביתי בת 3 חודשים, התפתחות תקינה עד כה מחייכת,יוצתקשרעין עוקבת אחרי חפצים במבט גם מרחוק. לפני כיומיים התחילה להכניס ידיים לפה וכאשר עושה זאת העיניים״נתפסות״ לה ומתחילות לרצד. כאשר קוראים לה היא מפקסת את המבט כלא היה. אנחנו מאוד מאוד מודאגים, מה לדעתך יכולה להיות האבחנה? מפחדים וחוששים ולא ישנים עד בדיקת הרופא

ניתן עד מפגש עם מומחה. להתייעץ עם רופא הילדים. ממליצה להסריט הסיטואציה. ולהראות לרופא. לא תמיד בבדיקה ניתן לראות מה שמתארת.

מנהל פורום התפתחות הילד