התפתחות הילד ביחס לגן הנוכחי שלה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

01/09/2023 | 10:42 | מאת: איליה

שלום, הבת של בת 19 חודשים היא התחילה גן חדש מומלץ הבעיה היא שהילד הכי גדול איתה הוא בן 15-16 חודשים ורוב הילדים הם בין 11-13 חודשים. כמה בעייתי זה? האם חשוב להעביר לגן אחר? האם הגיוני להעביר לשכב גדולה יותר שהילדים בני 21 חודשים עד 30?

מאוד אינדבידואלי מהי התפתחותה המוטורית. שפתית וקוגניטיבי , כמו כן האם המטפלות יתנו לה חשיפה תואמת גיל. כמובן יש לשקול זאת מול הגן הבוגר עם מס ילדים גדול יותר. יש לשקול זה מול זה. גיל הילדים פחות רלוונטי כי בקה גיל זו הילדים משחקים זה ליד זה. בהצלחה

מנהל פורום התפתחות הילד