תינוק בן חמישה חודשים קשר עין

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

30/08/2023 | 19:38 | מאת: אנה

הי הבן שלי בן חמישה חודשים ילד מאוד סקרן מתהפך מהבטן לגב והפוך מושיט ידיים צוחק מחייך ממלמל אך ממעיט בקשר עין אני צריכה להתאמץ כדי לתפוס את מבטו כאשר אני תופסת את המבט שלו זה רק לכמה שניות כשאני מצליחה לתפוס את המבט שלו עוקב אחרי העיינים שלי לשניות בודדות גם לזרים אין יותר מידי קשר עין כן מגיב כאשר אני מדברת מסובב את הראש כשאני מאכילה אותו כן מסתכל עלי האם יש לי ממה לחשוש אני קצת מודאגת

תינוק בגיל זה אמור לשמור על קשר עין רציף. ניתן לפנות לבדיקת רופא הילדים

מנהל פורום התפתחות הילד