ילד שדופק את הראש מתסכול

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

20/08/2023 | 22:05 | מאת: אריק

שלום. הילד שלנו היום בן שנה וארבע חודשים. כבר מגיל חצי שנה הוא דופק את הראש על הרצפה כשהוא מתוסכל וסף התסכול שלו מאוד נמוך... רופאים ומלווה התפתחותית ששאלנו אמרו לנו שזה יעבור, אבל עוד מעט כבר שנה ככה וזה לא משתפר. היום הוא גם גדול יותר וחזק יותר וזה אומר גם שהנגיחה ברצפה חזקה יותר. אני פוחד שהוא יעשה לעצמו בסוף נזק וכבר שקלתי לקנות לו קסדת ספוג. מה לדעתך אפשר לעשות כדי לסיים את ההתנהגות הזאת? אנחנו מאוד משתדלים להסביר לו יפה, לא לעשות מזה עניין, לא לתת לו ישר את מה שהוא רוצה כל פעם שהוא מתוסכל. אנחנו כבר עובדי עצות. תודה מראש על העזרה

ממליצה להבדק אצל נוירולוג ילדים הפענוח שזה מתסכול מגיל 4 חודשים קצת בעייתי. חשוב לשלול תופעות שונות .

מנהל פורום התפתחות הילד