התנהגות חריגה בת 1.9

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

08/04/2023 | 11:40 | מאת: אלה

שלום אולי תוכלו קצת להרגיע אותי , בתי בת 1.9 בתקופה אחרונה נשכבת על הבטן ומתחככת שלום אולי תוכלו קצת להרגיע אותי , בתי בת 1.9 בתקופה אחרונה נשכבת על הבטן ומתחככת חזק הרצפה , כרית או עולה עליי ומנסה להתחכך בי . זה נראה כמו אקט מיני וכאילו שהיא מנסה להרגיע את עצמה . היא ממש מרוכזת ומתאמצת . זה קורה כול פעם לפני שהולכת לישון ובמהלך היום יותר מתי שעייפה או מתוסכלת . אני ממש ממש מודאגת . הפעוטה לא בגן היא עם מטפלת , הולכת אליה לרוב בכייף . תודה אשמח לתובנות ועצות הרצפה , כרית או עולה עליי ומנסה להתחכך בי . זה נראה כמו אקט מיני וכאילו שהיא מנסה להרגיע את עצמה . היא ממש מרוכזת ומתאמצת . זה קורה כול פעם לפני שהולכת לישון ובמהלך היום יותר מתי שעייפה או מתוסכלת . אני ממש ממש מודאגת . הפעוטה לא בגן היא עם מטפלת , הולכת אליה לרוב בכייף . תודה אשמח לתובנות ועצות

אוננות קורית בגיל זה ואמרת נכון זה כמו צורך של מציצת מוצץ. צריך לבדוק אצל רופאת הילדים שאין מדובר במשהו רפואי ואם נשלל הכל להתעלם ולא לעשות עניין . אם לא נעלם לאחר זמן כדאי להתייעץ עם פסיכולוגית התפתחותית.

מנהל פורום התפתחות הילד