תזוזה בשינה וצחוק....

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

28/03/2023 | 22:12 | מאת: אנונימית

שלום רב, אשמח ל2 שאלות.. פעם נאמר לי שתינוק בריא זז בשנתו..התינוקת שלי בת חמחשה וחצי חודשים..לא זזה הרבה בשינה בכלת..מוצאים אותה באותו מקום שנרדמה בבוקר..תקין או שיש משהו במה שאמרו לי? שאלה נוספת..התינוקת שלי עוד מעט בת חצי שנה ועדיין לא צוחקת..לפעמים כן יוצא קול חלש אך עדיין מסתפקת בחיוכים רבים במקום צחוק..כן ממלמלת ונואמת בלי קשר..האם תקין? תודה מראש!!

מומלץ להבין מה היכולות המוטוריות בערות. בגיל חצי שנה אמור להיות צחוק כתגובה. אם אין , מומלץ להיבדק אצל רופא הילדים.

מנהל פורום התפתחות הילד