רעדתי אצל ילדים מתחת לגיל2

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

23/03/2023 | 22:19 | מאת: מורן

אני לא מתגוררת בישראל ויש לי ילדה שלי הינה בת 18 חודשים רועדת כבר יותר משנה - הרופא טוען שזה אמור לעבור אבל אני לא רואה את זה עובר אלא רק מחמיר בקרוב תהייה לי פגישה אצל נירולוג - ממה זה יכול לנבוע הרעידות האלא ? כאשר היא ישנה היא לא רועדת ..

קשה לאמר חשוב לדעת אם הרעידות במנוחה , בתנועה, האם לזמן מסויים. טוב תעשי שתסריטי הסיטואציה וכך תוכלי להתייעץ גם בטלרפואה. ומומלץ נוירולוג. גם לביקור שהולכת אצל הנוירולוג ממליצה להגיע עם סרטונים של הרעד. בעיקר אם אינו קבוע. בריאות.

מנהל פורום התפתחות הילד