תינוק בן שנה ו 8 בוכה בגן

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

31/01/2023 | 09:47 | מאת: לאה

שלום, בני בן שנה ושמונה חודשים בוכה רוב שעות היום בגן מאז תחילת שנת הלימודים (מזה כחצי שנה) הוא רגוע רק בשעת יצירה או סיפור. רוב הזמן - משחק חופשי - הוא בוכה. לא יוצר בכלל קשר אם אף ילד אחר בגן. כשאני הולכת איתו לגינה אחר הצהריים - לא מוכן לעלות למתקן אם יש עליו ילד נוסף, למרות שהמתקן גדול ומתאים לילדים רבים. משחק עם עצמו מקסימום 2 דקות, ומשתעמם בקלות. בוכה מאוד על כל דבר קטן, לדוגמה מבקש את הטלפון מאחותי ואחותי לא מסכימה לתת לו, בוכה כאילו נפל ממקום גבוה. בגדול, בשעות שאני איתו, אני לא יכולה לעשות שום דבר חוץ מלהיות איתו. אולי יש לכם המלצות כלשהם לשיפור המצב? האם נראה לכם תקין? תודה רבה

ממליצה לפנות לרופא הילדים ולבקש הפניה למרפאה בעיסוק יתכן יש קושי בויסות החושי. לא אמרת אם מדבר?

מנהל פורום התפתחות הילד