תינוקת ישנה הרבה בלילה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

04/12/2022 | 04:19 | מאת: מור

היי, התינוקת שלי בת חודש וחצי ישנה גם במהלך היום לפרקים ובין השעות 20:00-22:00 היא מתחילה את שנת הלילה שלה. השינה היא רציפה, בהתחלה היא ישנה 4 שעות רצופות, בהמשך זה עלה ל-5-6 שעות רצופות והיום היא ישנה גם 8 שעות רצופות ואז אני מעירה אותה. האם בגיל הזה היא יכולה לישון כל כך הרבה רצוף, האם לא להעיר אותה או שכן? יש לציין שהיא נולדה במשקל 3.5, היא אוכלת יפה (הנקה ותמל לאורך היום) אוכלת בערך בין 90-100 cc

אם עולה טוב במשקל, עירנית ביום כמצופה לגילה נראה לי שלא בעייתי. כמובן שייעוץ זה לא מחליף בדיקת רופא.

מנהל פורום התפתחות הילד