חרדת זרים גיל שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

01/12/2022 | 21:32 | מאת: נועה

שלום, הבת שלי בת שנה ו3 הייתה איתי עד גיל שנה בבית באופן קבוע מלבד פעם בשבוע עם הדודה. נקלטה יפה ומהר יחסית לגן. לצד זה, יש לה פחד מזרים לפעמים. לאחרונה אמרו לנו בגן שהגיעה מטפלת חדשה להתנסות ושהיא אפילו לא התקרבה אליה ובתי ממש בכתה בבהלה ולקח לה זמן להירגע.. האם זה יכול להעיד על משהו שמצריך בירור? זה קורה לה באופן קבוע עם רופאים, פעם אחת עם מוכרת בחנות שניסתה לסדר לה בימבה שישבה עליה וכו.. תודה!

נסי לחשוף אותה בהדרגה לאנשים נוספים. נראה כשתתאקלם בגן ותרגיש בטוחה החרדה תפחת

מנהל פורום התפתחות הילד