ישיבה בגיל 11 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

20/11/2022 | 14:42 | מאת: רויטל

הבן שלי אוטוטו בן 11 חודשים ועדיין לא מתיישב באופן עצמאי אלא רק אם מושיבים אותו . הוא היה לפני כמה חודשים בטיפולי פיזורתפיה לגבי הראש אבל אני ממש דואגת ורוצה לקבוע לו טיפולים נוספים . האם זה סביר שבגיל 11 חודשים הוא לא מתיישב לבד ? אני מנסה לשים אותו כמה שיותר על המשטח ולגרות אותו עם צעצועים כמו כן הזחילה שלו על הגחון ולא על ארבע

אמור לעבור לשש ואז להתיישב. חסר מידע אם נעמד. האם יוצא מהישיבה. אם מתעקב כדאי להתייעץ עם פיזיותרפיסטית התפתחותית.

מנהל פורום התפתחות הילד