בן שנה וחודש ולא מצביע על דברים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

30/10/2022 | 06:48 | מאת: משה

בוקר טוב, הבן שלי בן שנה וחודש ניראה שמבין את משמעות המילים אך לא מצביע אליהם. כמו אור צעצוע וכו. הוא יסתכל לעברם אך לא יצביע. מעבר לך לא מוחא כפיים. אנחנו ממש עובדים איתו כל הזמן. האם צריך ללכת למומחה? מעבר לכך הוא מבטא את המילים אבא, זוחל מצויין, עומד ועושה צעדים עם תמיכה איך לא לבד עדיין. תודה מראש

ישנן עוד תגובות תקשורתיות שתינוק עושה כמו מביא לבקשה, מנופף לשלום. אומר אבא כשרואה את אבא. אם יש חשש מומלץ לפנות לרופא הילדים ולהתייעץ.

מנהל פורום התפתחות הילד